De Kathmandu al camp base de l’Everest!!!

Posted: 21 Abril, 2007 in Nepal

– Avui ha set un altre dia esgotador, desde que m’he llevat no he parat ni un moment. Al mati, a les 10 he anat a la Himalayan Glacier a parlar amb el coordinador del trekking per acabar de lligar tot el que em fa falta per dema. Despres de parlar amb el coordinador, un sherpa m’ha acompanyat a diverses botigues especialitzades en trekking per llogar un sac de dormir i un anorac de plomes. Jo m’he comprat dos pantalons per el trekking, uns pantalons termics per a grans alcades, una jaqueta para vents, guants i una gorra, uns 70 euros.

Despres he tornat a l’agencia a deixar el material i he continuat alla parlant amb la Mina Manson d’Iran, una dona que ha fet el trekking del camp base de l’Everest i el de l’Annapurna. M’he sentit super a gust parlant amb la Mina, he disfrutat moltissim escoltant totes les experiencies que ha viscut. La Mina tambe viatja sola, es la tercera vegada que visita Nepal, sempre per fer trekking. Es una persona super recta, amb molta experiencia i amb les idees molt clares. M’ha explicat que el proper any fara un trekking fins a 7.000 metres d’alcada! Treballa tot l’any per poder fer un mes de trekking, impressionant!!! M’ha explicat com m’he d’agafar el trekking, el que veure, etc… M’ha explicat que quan va fer el trekking del camp base de l’Everest a Kalapattar (5.500 mts) hi havia un vent que no podia caminar i una temperatura de -40 graus!!! Aquesta epoca de l’any la temperatura al camp base sera d’uns -20 graus.

Despres de conversar amb la Mina he tornat a Freak Street a dinar. He intentat posar-me en contacte per canviar el vol de tornada per el dia 7 o 8 de maig pero no ha set posible, nomes treballen de dilluns a divendres.

He preparat la motxilla amb les coses que m’endure cap al trekking, he agafat un ciclo rickshaw i he tornat a Thamel, a l’agencia. A l’agencia he conegut en “Gomul” el noi que sera el meu Sherpa (guia) al trekking. En Gomul es jove, nomes te 22 anys, viu a les muntanyes de l’Himalaya i ha fet el trekking del camp base a l’Everest moltissimes vegades. A part de ser el meu guia sera el meu amic i confident. Tota la meva confianca, el 100% sera per en Gomul, la meva seguretat esta a les seves mans.

Tambe he parlat amb la Vicki, m’ha trucat a la Guest House per preguntar-me a veure si habia aconseguit algun guia per fer el trekking i tambe a veure com estava. Llastima que tenia feina i no hem pogut quedar. Moltes gracies per tot Vicki!!!

Des de fa una bona estona no para de ploure, el temps aqui es molt variable. Anire a sopar i a descansar que dema a les 8 am agafo una avioneta cap a Lukla i a caminar!!!

Estare 14 dies sense poder conectar-me a internet.

“LONG LIVE ROCK’N’ROLL!!!”

Jordi Meya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s