Laxman Jhula, Rishikesh.

Posted: 10 Mai, 2007 in India

Rishikesh, India.– La veritat es que aquests 3 primers dies a Rishikesh estan sent genials, m’ho estic passant molt be, sobretot amb la Georgina de Reus i la Lorena de Madrid que son super maques.

La zona a on estem instal-lats l’Albert i jo i tambe les noies, es coneguda per el nom de “Laxman Jhula”. Es la part de la ciutat mes “New Age”, esta ple de cibers, restaurants, llocs per fer-te algun massatge, pots fer Yoga, mediatacio, etc… esta molt i molt be, hi ha de tot pero alhora tambe es una zona super tranquila. A mes te l’elicient de que els “Beattles”hi varen passar una temporada a la decada dels 70 i en alguns locals s’hi pot escoltar musica de la banda de Liverpool; m’ho vaig passar realment be, va ser un dia “shanti, shanti”, es a dir,no vaig fer res i em va passar volant, que guay!!! Al mati vaig estar esmorzant durant unes 3 hores amb la Georgina de Reus, sentats relaxats a la “German Bakery”, que es un lloc a tocar del Ganges que fan unes pastes bonissimes. El mati ens va passar volant.

Despres varem anar a donar-nos un banyet al Ganges i a relaxar-nos, encara mes en una de les “platges”que hi ha per la zona. L’aigua del Ganges esta fredissima, estem en una zona de muntanya pero esta neta! i aixo es genial. Va ser una experiencia “Power Full”poder-me banyar en un riu tant sagrat com es el Ganges encara que ho fes en “gallumbos”… Ho sento…

La Georgina i jo ens partiem el cul mirant les “poses”que feia algun indi que hi havia per alla i que mes tard es va afegir amb nosaltres per fer-nos les preguntes tipiques i per fer-nos algunes mirades d’quelles que son un pel sospitoses, crec que ja m’enteneu… La tarda ens va passar volant, practicament se’ns va fer de nit al riu.

Per agafar forces, jajajaja, varem anar a veure si sopavem una miqueta en un restaurant que la Georgina coneixia i que es menja de putissima mare. Ens varem posar fins als topes de menjar, teniem una gana que espantava. Primer una lassanya d’espinacs, que si una hamburguesa vegetal, que si unes coca-coles, que si uns pancakes de xocolata i aixi i aixi i aixi… Mes tard s’hi va afegir la Lorena i la festa va continuar fins que practicament ens van fer fora del local. Va ser un d’aquells dies que mereix la pena aixecar-te del llit.

Quina llastima que la Georgina i la Lorena marxin aquesta nit cap a N.Delhi. Les trobare a faltar.

A mitja nit em posava al llit i a dormir. Quina vidorra!!!

 “Enjoy Live!!!”.

Jordi Meya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s