Un puti club anomenat PATTAYA.

Posted: 25 Juliol, 2007 in Tailandia

– Passejar per els carrers de Pattaya, una poblacio de 80.000 habitants situada a uns 80 km de Bangkok, es una experiencia totalment surrealista. Nomes fa unes hores que hem arribat desde Khorat i ja ens hem pogut fer una idea del rotllo que es porta en aquesta ciutat costera del golf de Tailandia.

Ja ens havien parlat que el turisme sexual a Pattaya era molt exagerat, a totes hores el ritme frenetic de sexe es evident, pero amics meus, quan ho veus amb els teus propis ulls no pares de flipar, esta ple de noies que passejen per els carrers amunt i avall que no paren de mirar-te, ple pero super ple de vells asquerosos agafats de la ma de noies joves i guapissimes que no paren de tocar-les i babejar-les i que segurament estaran carregats de pastilles de la viagra per poder follar, etc… En serio, un ambient brut, brut i mega brut… Segurament que el tema de les enfermetats de transmissio sexual aqui, esta a l’ordre del dia. Tius ho haurieu de veure amb els vostres propis ulls, la penya va a sac, no es tallen un pel!!! Estan assalvatjats amb les ties!!!

Pattaya es un super PUTI CLUB obert les 24 hores del dia i amics meus, encara no hem vist com es la vida nocturna per aqui pero sera sens cap dubte, d’ESCANDOL!!!

Estem en un hotel a tocar de la platja de Hat Pattaya, una zona plena de bars i restaurants i de discoteques a on la diversio esta asegurada al 100%.  Hi ha una serie de carrers que porten per nom “Soi”, n’hi ha fins a fins a 13 i cada numero del carrer es com una mena de contrasenya o tapadera, es a dir per exemple en el Soi 1,2 i 3 es la zona a on hi ha mes bars i el Soi 6 es el carrer de la zona dels gays. Aquesta ciutat es pur vici al maxim nivell!!!

Hem arribat amb pluja i de moment no sembla que vulgui millorar. En principi volem estar-nos per aqui fins divendres al mati pero si dema, quan ens aixequem el temps continua malament, tirarem cap a Bangkok un dia abans del previst.

Segons he pogut lleguir a la guia, Pattya era una tranquila poblacio costera i de pescadors, i que a l’arribada de les tropes dels Estats Units al 1.959 va ser el principi de la seva transformacio. Durant la guerra del Vietnam, els soldats arribaben a la ciutat en busca de sol, platja i sexe. A continuacio els varen seguir viajers de paquets turistics i finalment va arribar el turisme sexual i la “gallina dels ous d’or” va comencar a engreixar-se i aixi fins el dia d’avui i crec que sera per sempre, segons la meva opinio.

Pattaya, estas acabada!!!

Jordi Meya.

p.d: m’he afeitat el cap practicament al zero, a veure que us sembla, jejejeje…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s