Carretera i manta cap a Laos.

Posted: 3 Agost, 2008 in Laos, Tailandia

Carretera i manta cap a Laos.

Una vegada més la burocràcia del nostre sistema m´obliga a tornar a passar per el ¨tubo¨. Amb la companyia de la meva motxilla i del meu portàtil, viatjo a Laos per renovar el visat tailandès que tants maldecapts em dóna últimament. La mare que el va parir!!!

El viatje fins a Vientiane, la capital de Laos serà llarg, unes 9 hores desde Bangkok. Viatjaré tota la nit per poder arribar a primera hora del matí i tramitar el visat el més ràpid possible.

Guardo molt bons records de Laos, fa poc més d´un any hi vaig estar amb la meva germana i el meu amic, Albert Rigat. La gent de Laos, té un caràcter encantador a pesar de la inmesa pobresa que en què estan sumergits desde fa molts anys. El que més em recomforta és anar a un país a on no et tracten com una porqueria, com em va passar a Singapore ara fa un mès, un lloc a on no hi tornaré mai més!!! Si una cosa té Laos és que és autèntic, de veritat!!!

A Laos només m´hi estaré 3 dies, hi vaig exclusivament per el tema visat thai. M´agradaria tornar a viatjar per aquell país, els paisatges i les persones d´allà són collonuts, brutalment bonics!!!! Però ara ja no estic amb el mateix rotllo que portava abans de viure a Tailàndia, ja no sóc viatjer de professió, sí d´esperit.

Perquè m´he decit per Laos???

Fa un temps, una noia colombiana que conec i que com és el meu cas té que surtir cada 3 mesos de Tailàndia per renovar visat, em va donar molt bones referències d´una oficina que per més ¨INRI¨està molt aprop de casa meva, a on ajuden a canvi d´uns diners per la feina a tramitar el visat que vulguis. El meu cas, un de turista amb múltiples entrades.

No conec si aquesta ¨gent¨ és de fiar o no, ho veuré durant el transcurs d´aquests pròxims dies… El dia que vaig estar a l´oficina parlant amb el responsable, me´n vaig emportar una bona impresió, espero que així segueixi… A més, em fio molt de la meva amiga colombiana, és per això que estic tranquil, penso que tot finalment surtirà bé perquè em vull treure aquest mal rotllo del cap el més ràpid possible. Em toca molt els collons trencar el meu ritme diari per aquestes històries polítiques que ningú entén d´una forma llògica i raonable.

Marxaré a Laos carregat de pel-lícules, apunts dels meus estudis i molta música per aprofitar el temps al màxim sense gastar diners, no vull deixar anar més diners dels meus estalvis en una cosa que odio profundament.

Si em deprimeixo o em ve algún ¨baixón¨em posaré alguna pel-lícula del meu ¨colega¨Rocky Balboa, jejejeje..

Me´n vaig a la Guerra!!!!!!!!!!!!

Fins aviat, amics!!!

Jordi Meya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s