Nota de premsa sobre mi al diari comarcal: ¨El Ripollès¨.

Posted: 6 Desembre, 2008 in Tailandia

Bangkok, 5 de Desembre del 2.008.

 

Nota de premsa sobre mi al diari comarcal: ¨El Ripollès¨.

 

 ¨El Ripollès

Fa uns dies, vaig rebre un e-mail d´un amic meu de Ripoll que col-labora amb el diari comarcal ¨El Ripollès¨que surt cada dijous i que el meu amic hi sol publicar comentaris sobre personatges del Ripollès que ell troba interessants de ser publicats i comentats als diari perquè la gent de la comarca estigui al dia sobre la vida d´alguns dels seus veïns.

El comentari d´aquest dijous parlava sobre mi, la meva etapa de vida a Tailàndia i sobre el meu blog que vaig actualitzant sempre que puc perquè la gent del meu entorn i tothom qui vulgui sàpiga per on em moc i què faig per el sud-est asiàtic.

L´article que publica el diari en qüestió, parla en forma de petit comentari dels meus progressos a Bangkok i de la meva adaptació a Tailàndia, costums i cultura a més del meu amor a Ripoll i a Catalunya que sempre tinc molt present.

Aquí, podeu veure l´article que el meu amic va publicar al diari comarcal acompanyat d´una foto la qual hi guardo un gran record perquè és l´última imatge que tinc amb el meu millor amic a Bangkok, el taiwanès Skylar.

Salut!!!

Jordi Meya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s