Imminent visita a Tailàndia de la meva gran amiga Mercè.

Posted: 29 Setembre, 2008 in Tailandia

Visita de la meva gran amiga Mercè a Tailàndia.

Fa un parell de dies vaig rebre un e-mail de la meva gran amiga, Mercè diet-me que a finals del proper mès arriba a Bangkok per fer-me una visita i per viatjar durant unes setmanes per el país.

Em vaig quedar de ¨pedra¨quan vaig llegir el seu e-mail, això sí que no m´ho esperaba ni molt menys quina sorpresa tant ben parida que em va donar la Mercè!!!! Hòstia que content que em vaig posar al rebre tant bona nova desde Catalunya!!!

La última vegada que vaig veure a la Mercè va ser per els voltants del mès d´octubre del passat any quan jo em trobava a Ripoll recent arribat de Tailàndia intentant vendre´m el meu pis per tornar a marxar definitivament una altra vegada cap a Bangkok per començar una nova etapa de la meva vida.

La Mercè, és una de les meves millors amigues que tinc, sens dubte!!! L´estimo moltíssim, he passat grans moments amb ella, tots imborrables!!! Guardo un gran record de tot el que he viscut al costat d´ella desde que ens vàrem conèixer a l´Insitut del Teatre a Terrassa ja fa uns quants anys.

Estic a l´espera que em comfirmi el dia que arriba a Bangkok, crec que arriba el mateix dia del meu aniversari,  el 23 d´octubre. Si és així, no podia trobar una millor data per tornar-nos a veure quasi bé 1 any després. La última vegada que vaig poder estar amb ella va ser a casa del meu amic Miquel a Ripoll i ara ens tornarem a veure a més d´11.ooo quilòmetres de distància de Catalunya!!!

T ´estimo Mercè!!!

Jordi Meya.

Comentaris
  1. Rafel ha dit:

    I jo, que puc venir?????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s